Разширено търсене

€ 0 до € 1,500,000

РАЗШИРЕНО ТЪРСЕНЕ
Открихме 0 резултати. Виж резултатите

Парцели в с. Нови хан

€ 55,100
с. Нови хан, ,
Любим
Резултати от търсенето ви

Преглед

  • Последни промени:
  • февруари 2, 2024

Агенция за недвижими имоти SOFIA CASA предалага на Вашето внимание парцели в новообразуващ се квартал на с. Нови хан. Налични са имоти от 500м2 до 877м2.
Параметри:
– Кота корниз- до 7 метра
– Плътност на застрояване – до 40%
– Интензивност на застрояване – 0.8
– Озеленяване – 50%
– Начин на застрояване- свободно.

Предвидено е всеки имот да бъде захранен с 22kW електрическа мощност, също така и с РС за монтиране на зарядна станция за електромобили.
Кварталът ще е със собствен водоизточник, като до всеки от имотите ще бъде проектирано и изградено сградно водопроводно отклонение.
Отвеждането на канализационните води ще е посредством индивидуални съоръжения, снабдени с малки пречиствателни станции, предвидени за еднофамилни къщи. След пречистването на водата, тя може да бъде използвана за напояване и др. Бъдещия собственик определя локацията на съоръжението, а инвеститорът я монтира.

Пусков срок на проекта е до Коледа 2024г.

Цените се променят с напредването на проекта.
След като изберете своят имот, той бива резервиран за 15 дни, през което време бъдещият собственик получава проект на предварителен договор. При готовност от страна на купувача, следва сключване на сделката на база на предварителен договор с нотариално заверени подписи, в който момент клиентът заплаща 25% от стойността на имота.
Наличието на ЕРМ партида за електроснабдяване на името на инвеститора (подлежаща на прехвърляне на новия собственик), е основание за сключване на окончателен договор за покупко – продажба на недвижимия имот и снабдяване на новия собственик с нотариален акт.

В деня на сключване на договора в нотариална форма, купувачът заплаща по банков път, останалите 75% от цената (плащането се извършва след подписване на нотариалния акт и преди заявяване от нотариуса на сделката за вписване в Агенция по вписванията).

Агенцията съдейства при кредитиране, проектиране и строителство.
Вземете оферта на едно място!
SOFIA CASA работи с лицензирания кредитен посредник КРЕДИТ ЦЕНТЪР, 30 минутна среща се равнява на срещи с над 13 банки.

Адрес: с. Нови хан
Площ:
Община:
Държава: България
Отвори в Google Maps
ID на Имота: 19817
Цена: € 55,100
Площ на парцела: 551

Сравнение на обяви

Кристина Паунова